Udstillings CV:
  • 2013-2014:         Sy- og idé værkstedet, Løgten-Skødstrup
  • 2015           :        Pop-Up galleriet, Grenåvej, Løgten- Skødstrup
  • April 2015  :        Galleri Korsberg, Strib
  • Sept. 2016 :        Seges, Agro Food Park, Århus N
  • Marts 2017:         Hedensted Kunstforening - Kulturhuset
  • April- Maj 2017 :  Hedensted Kommune
 
Medlemsskaber:
- oktober 2016 - Hedensted kunsforening
Kunstneren: Kirsti Henneberg Jakobsen
Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, men har malet i en del år ved siden af arbejde og familie. Nu arbejder jeg hjemmefra med andet kontorarbejde som giver fleksibilitet og tid til andre ting i fritiden.
Arbejdet med maleriet giver energi og overskud i hverdagen og er en måde at få udtrykt følelser og give fantasien frit løb.
Jeg maler meget alsidigt, både med hensyn til motiver og teknik. Dog er det hovedsageligt en teknik med knopper af oliemaling arrangeret i farver på en måde der giver indtrykket af lys og skygge i motivet, på en flat malet baggrund, der er min foretrukne i øjeblikket. Og fødderne smutter gentagne gange ind på lærredet for at fortælle deres egen historie.
Det helt gennemgående i mine malerier er den abstrakte fortolkning af virkeligheden på forskellige planer og i forskellige former og farver. Jeg har tidligere haft en periode hvor det var dyr og dansende piger, der var hovedtemaet. Dyrene er knap så abstrakte - en udfordring for mig selv, for at se, hvor tæt på virkeligheden, jeg kunne komme.
Nu har jeg mere fokus på mennesket, kroppen, og den verden/natur vi lever i fra frøperspektivet.
Jeg maler oftest i friske, livlige farver, gerne med kontraster og/ eller med komplimære farver. Mine malerier er hovdsageligt malet med oliemaling, men jeg har dog også eksperimenteret med akryl. Jeg faldet tilbage på oliemalingen, som den foretrukne. Den har for mig en anden glans og mulighed for strukturgivning til malerriet. Jeg eksperimenterer selv meget og finder på den måde frem til mine egne stile udfra en ny idé, eller når jeg bliver inspireret af andre eller det jeg oplever.
 
 

Kontakt

 
 
 
 
Ved spørgsmål til hjemmesiden, fragt og kunstner og/ eller ved forespørgsel og efterspørgsel på salg af malerier, send en mail til kirsti_henneberg@hotmail.com, så besvares den hurtigst muligt.
Evt. forsendelse betales af køber.
Der kan arrangeres besøg hos kunstner for at se malerierne